Voorbeeld activiteit The Phone

militaire-vorming_full The Phone

The Phone is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, welke vanaf 6 juli 2007 te zien is geweest op de Nederlandse televisie bij de AVRO.

In The Phone werd het leven van twee mensen op z’n kop gezet. Nietsvermoedend deden zij hun dagelijkse ding totdat ze, ergens in een stad, zomaar werden geconfronteerd met een onbeheerde rinkelende telefoon. Ze namen de telefoon op en vanaf dat moment vormden zij de hoofdrolspelers van een spannende film die door vele dilemma’s, verrassingen en opdrachten tot een zenuwslopende climax werd gebracht.

De manier waarop Skills and Drills The Phone organiseert heeft een iets andere insteek dan de televisieserie, maar komt qua gedachte overeen met de televisieserie. Bij The Phone van Skills and Drills zal er in teams gewerkt worden waarbij samenwerking, communicatie en ervaringsleren centraal staan. De teams ontvangen via een portofoon instructies en opdrachten van een mysterieuze opdrachtgever. Met behulp van te verdienen aanwijzingssticks is de verblijfplaats van de mysterieuze opdrachtgever te achterhalen. Afhankelijk of de opdrachten wel of niet gehaald zijn, zal hier een koffer worden achtergelaten.


 

 Vraag een offerte aan