militaire_vorming_kecil_full

militaire-vorming_full Militaire vorming

Wilt u nogmaals uw militaire training herbeleven, bent u van een jongere generatie, was u dienstweigeraar of bent u destijds afgekeurd? Skills and Drills biedt u de mogelijkheid om een militaire vorming te ondergaan.

Onder professionele begeleiding voert u, samen met uw teamgenoten, zowel spannende als amusante missies uit. Met behulp van boomstammen, touwen, zandzakken en andere attributen zult u de uitdagende missies proberen te overwinnen. De missies die u krijgt kunt u alleen als groep overwinnen. Communicatie en samenwerking is dan ook van groot belang. Naast de missies zult u nog andere obstakels zoals mul zand, omgeploegde akkers en sloten tegenkomen die overwonnen moeten worden. Na afloop van de militaire vorming zullen de missies geëvalueerd worden onder begeleiding van de instructeurs.

Iedereen, ongeacht fysieke conditie, kan deelnemen aan de militaire vorming. De missies worden dan ook aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de groep.

Welke missie u ook kiest, de sleutelwoorden: professionaliteit, teamspirit, creativiteit en avontuur staan bij Skills and Drills op de voorgrond.


militaire_vorming_1_kecil_full militaire_vorming_2_kecil_full militaire_vorming_3_kecil_full militaire_vorming_4_kecil_full
Vraag een offerte aan