dagobert_duck__skills_and_drills_500

dagobert-duck_full Dagobert Duck

De meeste mensen vragen zich het wel eens af of dromen ervan, hoe zou het zijn om de loterij te winnen? Hoe zou het zijn om miljonair te zijn? Hoe zou het zijn om zo rijk te zijn als Dagobert Duck? Herkent u zich zelf hier in? Droomt u hier ook wel eens over?

Voor deze mensen heeft Skills and Drills het spel Dagobert Duck ontwikkeld. Naar voorbeeld van Dagobert Duck slim zaken doen, gebruik maken van kennis en behendigheid, onderhandelen en samenwerken. Om succes te hebben en de Dagobert Duck van het spel te worden is communicatie met de leden van uw eigen team en de andere teams van groot belang. Het moet u gegund worden om de Dagobert Duck van het spel te worden. Dit kan bereikt worden door goed alle belangen van de teams in de gaten te houden.

Het spel Dagobert Duck bestaat uit doe opdrachten waarbij veel geld te verdienen is. Deze doe opdrachten zal iedereen voor zich zelf moeten vervullen. Echter deze doe opdrachten kunnen alleen worden uitgevoerd met behulp van de overige deelnemers.

De instructeurs van Skills and Drills zullen tijdens het spel Dagobert Duck observeren of de deelnemers naar elkaar luisteren, of de tactiek van de teams wordt aangepast wanneer deze niet werkt en of er gebruik wordt gemaakt van de verschillende kwaliteiten van de deelnemers.


 

 Vraag een offerte aan